Ταλιμπάν / Zp4iwtgiswlu7m : Στην φωτογραφία η οποία ήταν σε.. Προς το παρόν, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί. Τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου πήραν οι ταλιμπάν, οι οποίοι επιθυμούν ειρηνική μετάβαση της. Η επέλαση των ταλιμπάν σε κάθε γωνιά του αφγανιστάν και η απόκτηση της εξουσίας την ώρα που η κυβέρνηση αποχωρεί με κάθε τρόπο από την χώρα, είναι χωρίς αμφιβολία η είδηση των ημερών σε όλο τον κόσμο. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Εγκαταλείψαμε στο έλεος των βαρβάρων ολόκληρη τη χώρα.

Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. Οι δυνάμεις του κινήματος των ταλιμπάν έχουν λάβει υπό προστασία την εξωτερική περίμετρο της ρωσικής πρεσβείας. Στο μεταξύ, οι ταλιμπάν έλαβαν εντολή να παραμείνουν στις πύλες της καμπούλ και να μην εισέλθουν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, ανακοίνωσε σήμερα ένας εκπρόσωπός τους, αν και μαχητές. «δε θα πέσει ούτε τρίχα από τους ρώσους διπλωμάτες στην καμπούλ». Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, όπως δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές τους που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα.

5d2hv Yxrcauem
5d2hv Yxrcauem from air.euro2day.gr
Σε συνέντευξή του στο cnn, ο μοχάμεντ αρίφ μουσταφά, διοικητής των ταλιμπάν, διαβεβαίωσε ότι «η τζιχάντ δεν θα τελειώσει πριν από την ημέρα της κρίσης». Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Στα χέρια των ταλιμπάν το 85% του αφγανικού εδάφους. Στην φωτογραφία η οποία ήταν σε. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής ενωσης αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο. Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, όπως δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές τους που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα.

Γυναίκες στο αφγανιστάν, τα απόλυτα θύματα των ταλιμπάν με το μέλλον να φαντάζει ακόμα πιο ζοφερό.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν τη χεράτ, τρίτη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, ανακοίνωσε σήμερα υψηλόβαθμος αξιωματούχος των δυνάμεων ασφαλείας που βρίσκεται στην περιοχή. Οι ταλιμπάν προειδοποίησαν την τουρκία κατά των σχεδίων της να διατηρήσει στρατεύματα στο αφγανιστάν, τονίζοντας πως η στρατηγική αυτή θα επιφέρει «συνέπειες». Τι πρωτοποριακό συνέβαινε το 1920 στη χώρα; Στο εξής, η δύση θα παρακολουθεί από την κερκίδα, καθώς οι ταλιμπάν θα βυθίζουν το αφγανιστάν στη βία, θα ακρωτηριάζουν και θα εκτελούν. Την επομένη της συμβολικής κατάληψης της πρώην βάσης του bundeswehr kunduz, οι μαχητές των ταλιμπάν ποζάρουν στη μέση του εμβληματικού κυκλικού κόμβου στην καρδιά της βόρειας αφγανικής πόλης. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, όπως δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές τους που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το. Σε συνέντευξή του στο cnn, ο μοχάμεντ αρίφ μουσταφά, διοικητής των ταλιμπάν, διαβεβαίωσε ότι «η τζιχάντ δεν θα τελειώσει πριν από την ημέρα της κρίσης». Τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου πήραν οι ταλιμπάν, οι οποίοι επιθυμούν ειρηνική μετάβαση της. «είναι πολύ νωρίς για να συζητήσουμε το πως θα ασκήσουμε την εξουσία στο αφγανιστάν», αυτά υποστήριξε σήμερα ηγετικό στέλεχος των ταλιμπάν, λίγες ώρες αφότου οι ισλαμιστές κατέλαβαν την καμπούλ. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής ενωσης αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο. Η επέλαση των ταλιμπάν σε κάθε γωνιά του αφγανιστάν και η απόκτηση της εξουσίας την ώρα που η κυβέρνηση αποχωρεί με κάθε τρόπο από την χώρα, είναι χωρίς αμφιβολία η είδηση των ημερών σε όλο τον κόσμο. Οι ταλιμπάν, που θέλουν να επιβάλουν με αυστηρά γράμματα τον ισλαμικό νόμο, σάρωσαν τη χώρα σε μόλις μία εβδομάδα, συναντώντας συχνά περιορισμένη αντίσταση καθώς ανέλαβαν τον έλεγχο σχεδόν.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. Εάν οι ταλιμπάν πάρουν την εξουσία με τη βία, δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν διεθνή αναγνώριση». Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, όπως δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές τους που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το.

5gekiv4t13ilm
5gekiv4t13ilm from isthumbs.glomex.com
Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. «είναι πολύ νωρίς για να συζητήσουμε το πως θα ασκήσουμε την εξουσία στο αφγανιστάν», αυτά υποστήριξε σήμερα ηγετικό στέλεχος των ταλιμπάν, λίγες ώρες αφότου οι ισλαμιστές κατέλαβαν την καμπούλ. Έκρηξη βόμβας κοντά στην καμπούλ την κυριακή (4/4) είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρία μέλη των. Το προεδρικό μέγαρο του αφγανιστάν στην καμπούλ, κατέλαβαν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτατοι διοικητές τους στο reuters, αφότου ο πρόεδρος γάνι έφυγε από τη χώρα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το. Στην φωτογραφία η οποία ήταν σε. «δε θα πέσει ούτε τρίχα από τους ρώσους διπλωμάτες στην καμπούλ». Οι ταλιμπάν προειδοποίησαν την τουρκία κατά των σχεδίων της να διατηρήσει στρατεύματα στο αφγανιστάν, τονίζοντας πως η στρατηγική αυτή θα επιφέρει «συνέπειες».

Στο εξής, η δύση θα παρακολουθεί από την κερκίδα, καθώς οι ταλιμπάν θα βυθίζουν το αφγανιστάν στη βία, θα ακρωτηριάζουν και θα εκτελούν.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν τη χεράτ, τρίτη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, ανακοίνωσε σήμερα υψηλόβαθμος αξιωματούχος των δυνάμεων ασφαλείας που βρίσκεται στην περιοχή. Γυναίκες στο αφγανιστάν, τα απόλυτα θύματα των ταλιμπάν με το μέλλον να φαντάζει ακόμα πιο ζοφερό. Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. Οι ταλιμπάν, που θέλουν να επιβάλουν με αυστηρά γράμματα τον ισλαμικό νόμο, σάρωσαν τη χώρα σε μόλις μία εβδομάδα, συναντώντας συχνά περιορισμένη αντίσταση καθώς ανέλαβαν τον έλεγχο σχεδόν. Η καμπούλ δεν πρόκειται να δεχτεί επίθεση από τους ταλιμπάν, καθώς έχει συμφωνηθεί πως η μετάβαση εξουσίας στους ταλιμπάν θα γίνει ειρηνικά, είπε ο υπουργός εσωτερικών του αφγανιστάν, αμπντούλ σατάρ μιρζακουάλ. Σε συνέντευξή του στο cnn, ο μοχάμεντ αρίφ μουσταφά, διοικητής των ταλιμπάν, διαβεβαίωσε ότι «η τζιχάντ δεν θα τελειώσει πριν από την ημέρα της κρίσης». Τι πρωτοποριακό συνέβαινε το 1920 στη χώρα; Η επέλαση των ταλιμπάν σε κάθε γωνιά του αφγανιστάν και η απόκτηση της εξουσίας την ώρα που η κυβέρνηση αποχωρεί με κάθε τρόπο από την χώρα, είναι χωρίς αμφιβολία η είδηση των ημερών σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής ενωσης αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο. Στο εξής, η δύση θα παρακολουθεί από την κερκίδα, καθώς οι ταλιμπάν θα βυθίζουν το αφγανιστάν στη βία, θα ακρωτηριάζουν και θα εκτελούν. Προς το παρόν, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί. Την επομένη της συμβολικής κατάληψης της πρώην βάσης του bundeswehr kunduz, οι μαχητές των ταλιμπάν ποζάρουν στη μέση του εμβληματικού κυκλικού κόμβου στην καρδιά της βόρειας αφγανικής πόλης.

Γυναίκες στο αφγανιστάν, τα απόλυτα θύματα των ταλιμπάν με το μέλλον να φαντάζει ακόμα πιο ζοφερό. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, όπως δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές τους που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας. Έκρηξη βόμβας κοντά στην καμπούλ την κυριακή (4/4) είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρία μέλη των.

5d2hv Yxrcauem
5d2hv Yxrcauem from air.euro2day.gr
Την επομένη της συμβολικής κατάληψης της πρώην βάσης του bundeswehr kunduz, οι μαχητές των ταλιμπάν ποζάρουν στη μέση του εμβληματικού κυκλικού κόμβου στην καρδιά της βόρειας αφγανικής πόλης. Έκρηξη βόμβας κοντά στην καμπούλ την κυριακή (4/4) είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρία μέλη των. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής ενωσης αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το. Στο μεταξύ, οι ταλιμπάν έλαβαν εντολή να παραμείνουν στις πύλες της καμπούλ και να μην εισέλθουν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, ανακοίνωσε σήμερα ένας εκπρόσωπός τους, αν και μαχητές. Οι ταλιμπάν είναι βέβαιοι για τη νίκη τους μετά την αποχώρηση των διεθνών στρατευμάτων πίσω από το μέτωπο, οι ταλιμπάν διοικούν τις ζώνες που ελέγχουν «δε θα πέσει ούτε τρίχα από τους ρώσους διπλωμάτες στην καμπούλ». Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ.

Σε συνέντευξή του στο cnn, ο μοχάμεντ αρίφ μουσταφά, διοικητής των ταλιμπάν, διαβεβαίωσε ότι «η τζιχάντ δεν θα τελειώσει πριν από την ημέρα της κρίσης».

Στην φωτογραφία η οποία ήταν σε. Γυναίκες στο αφγανιστάν, τα απόλυτα θύματα των ταλιμπάν με το μέλλον να φαντάζει ακόμα πιο ζοφερό. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν τη χεράτ, τρίτη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν, ανακοίνωσε σήμερα υψηλόβαθμος αξιωματούχος των δυνάμεων ασφαλείας που βρίσκεται στην περιοχή. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής ενωσης αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο. Τι πρωτοποριακό συνέβαινε το 1920 στη χώρα; Στο μεταξύ, οι ταλιμπάν έλαβαν εντολή να παραμείνουν στις πύλες της καμπούλ και να μην εισέλθουν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, ανακοίνωσε σήμερα ένας εκπρόσωπός τους, αν και μαχητές. Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Οι ταλιμπάν, που θέλουν να επιβάλουν με αυστηρά γράμματα τον ισλαμικό νόμο, σάρωσαν τη χώρα σε μόλις μία εβδομάδα, συναντώντας συχνά περιορισμένη αντίσταση καθώς ανέλαβαν τον έλεγχο σχεδόν. «είναι πολύ νωρίς για να συζητήσουμε το πως θα ασκήσουμε την εξουσία στο αφγανιστάν», αυτά υποστήριξε σήμερα ηγετικό στέλεχος των ταλιμπάν, λίγες ώρες αφότου οι ισλαμιστές κατέλαβαν την καμπούλ. Με τον όρο ταλιμπάν (παστού: Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα μίας εβδομάδας.